Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Ce culoare a ales Pantone Color Institute pentru anul 2024

Sursa foto: Pexels

Peach Fuzz, culoarea anului 

De mai bine de 20 de ani, Pantone Color Institute selectează cu grijă nuanțele care să reprezinte fiecare an.

Printre culorile alese în ultimii ani se numără fabuloasele „Rose Quartz”, ,,Illuminating & Ultimate Gray”, ,,Classic Blue” și ,,Very Peri”.

Pentru a se asigura că fac cea mai bună alegere de fiecare dată, experții companiei americane analizează în detaliu tendințele din modă, artă, design, dar și schimbările sociale.

Ce poveste spune Peach Fuzz

Dacă pentru 2022 Pantone Color Institute a ales drept culoarea anului o nuanță puternică, energică, anume Viva Magenta, un roșu purpuriu cu subtonuri de albastru, pentru anul 2024 celebrul institut a ales o combinație între portocaliu blând și roz diafan.

Este vorba despre Peach Fuzz sau piersiciu catifelat, care, conform celor transmise de Pantone într-un comunicat de presă, este o nuanță „al cărei spirit atotcuprinzător îmbogățește sufletul”.

Culoarea mai este descrisă ca o nuanță confortabilă, caldă, subtil senzuală și sinceră, care evidențiază dorința înnăscută de apropiere și conexiune. În prezentul cu tulburări în multe aspecte ale vieții, Peach Fuzz exprimă nevoia din ce în ce mai puternică de empatie, îngrijire și compasiune.

Directorul executiv al Pantone Color Institute, Leatrice Eiseman, a declarat că Peach Fuzz este o nuanță care „rezonează cu compasiune, oferă o îmbrățișare tactilă și face fără efort legătura între tinerețe și atemporalitate”.

Cum poți integra Peach Fuzz în garderobă

Vestea bună este că Peach Fuzz este o nuanță ce poate fi integrată cu ușurință în orice garderobă, datorită versatilității sale. Articolele vestimentare „scăldate” în prețiosul Peach Fuzz pot fi asortate cu o mulțime de nuanțe, mai ales din categoria celor calde. În plus, este o culoare care te va avantaja indiferent dacă ai tenul deschis la culoare sau măsliniu.

Bineînțeles, această culoare specială poate fi o alegere inspirată și pentru design interior, învăluindu-ți casa într-o lumină blândă, caldă, ca a unui răsărit de soare diafan.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy