Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Ce alegeri vestimentare te ajută să pari mai înaltă

Sursa foto: Pexels

Trucuri de stil

Deși înălțimea este unul dintre lucrurile pe care nu le putem schimba, putem schimba totuși modul în care ea este percepută de cei din jurul nostru.

Iar modul în care purtăm hainele, forma acestora, imprimeul și combinația de culori pot face minuni în acest sens.

Iată câteva trucuri vestimentare pentru crearea efectelor optice care te ajută să-ți pui în valoare silueta și să pari mai înaltă.

Purtarea pălăriilor

O pălărie poate fi aliatul ideal atunci când îți dorești să creezi un efect vizual de înălțime. Pentru a face o alegere potrivită, ai grijă ca borurile să nu fie mai largi decât lățimea umerilor, iar culoarea să nu fie în contrast cu restul ținutei.

Fustele și pantalonii cu talie înaltă

Purtarea pieselor vestimentare cu talie înaltă ajută la crearea iluziei unor proporții diferite, ridicând nivelul taliei și alungind picioarele. Topurile scurte, care nu coboară mai mult de nivelul șoldurilor, sau bluzele cu marginile prinse în interior completează perfect astfel de articole de îmbrăcăminte.

Dungile verticale

Cu cât mai multe dungi verticale ai în imprimeul hainelor tale, cu atât mai mult vei crea efectul unei siluete alungite și subțiate. Liniile verticale incluse în inserțiile laterale ale articolelor te vor ajuta și dacă îți dorești să creezi iluzia unor șolduri mai mici.

Încălțăminte delicată

Încălțămintea voluminoasă și accesoriile supradimensionate sunt departe de a crea un efect optic care să te ajute să pari mai înaltă. Așadar, ține-te departe de tocurile groase și curelușele în culori intense în jurul gleznei.

Dacă îți dorești totuși să porți încălțări cu barete, optează pentru culori apropiate nuanței pielii tale, pentru a te asigura că nu se creează efectul vizual de „tăiere” și scurtare a piciorului.

Ținutele monocrome

Culorile hainelor pot juca un rol la fel de important ca și croiala atunci când vine vorba de crearea impresiei de alungire a siluetei.

Evită combinarea unor articole în culori contrastante, care nu vor face altceva decât să traseze o linie dură, secționând corpul, ceea ce nu te va avantaja prea mult. În schimb, construiește-ți ținuta dintr-o combinație de tonuri ale aceleiași culori pentru a crea impresia de echilibru, dar și de continuitate și alungire.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy