Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Băuturi de vară sănătoase, hidratante și răcoritoare

Sursa foto: Pexels

Delicii revigorante pentru momentele dogoritoare ale verii

Pentru a-ți menține starea de bine în zilele călduroase, consumarea unor băuturi sănătoase este la fel de importantă ca alegerea alimentelor pe care le mănânci.

Ține-te departe de sucurile acidulate și alege variante mai sănătoase de băuturi, bucurându-te de efectul lor revigorant și hidratare.

Apă infuzată cu fructe, legume și plante

Aromată și mai gustoasă decât apa consumată simplă, apa infuzată îți va da imboldul de care ai nevoie pentru a consuma mai multe lichide și pentru a te hidrata suficient pe timpul verii. În plus, aceasta nu conține calorii și deci nu îți va sabota dieta, în cazul în care îți dorești să slăbești.

De exemplu, poți tăia câteva feliuțe subțiri de castravete și lămâie într-un pahar cu apă. Adaugă și câteva frunze de mentă și lasă amestecul la frigider pentru infuzarea apei. Te poți bucura apoi de beneficiile unei băuturi savuroase și răcoritoare: hidratare, un plus de energie și o stare de spirit îmbunătățită.

Un ceai cu gheață homemade

Alege să prepari cel mai bun ice tea la tine acasă. Astfel, vei ști sigur că această băutură nu conține zahăr, coloranți și conservanți ca băuturile gata preparate, pe care le găsești în comerț.

Prepară tipul de ceai preferat și lasă-l să se răcească. Apoi, îl poți combina cu miere sau sirop de arțar, frunze de mentă, cubulețe de gheață și câteva feliuțe de lămâie pentru o aromă revigorantă.

Vei obține astfel un elixir energizant și hidratant, numai bun pentru a-ți da un vibe pozitiv în zilele călduroase de vară.

Delicii răcoritoare cu chefir

Delectează-ți papilele gustative cu o băutură rece cu fructe și chefir. Nu trebuie decât să combini chefirul cu apă rece și suc de lămâie într-un blender, adăugând apoi câteva cubulețe de gheață, dar și puțină miere sau sirop de agave pentru o variantă dulce.

Experimentează și joacă-te cu mai multe combinații de fructe și arome pentru a obține o băutură excelentă pentru o vară plină de energie și culoare.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy