Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Cum să te bronzezi rapid și sănătos

Sursa foto: Pexels

Secrete pentru un bronz de invidiat

Un bronz sănătos, de durată, care să nu-ți afecteze sănătatea pielii, nu se obține întotdeauna rapid și nici cu mare ușurință. Dacă obținerea acelui bronz auriu, mult visat, se numără printre obiectivele tale în vara aceasta, iată câteva sfaturi care te pot ajuta să te bronzezi rapid și sigur.

Pregătește-ți pielea înainte de a te expune la soare

O piele exfoliată și suficient hidratată este baza pentru un bronz uniform, durabil.

Nu te expune la soare înainte de a-ți exfolia pielea cu un scrub delicat, pentru a îndepărta celulele moarte de la suprafața acesteia. Vei minimiza astfel riscul formării de pete neuniforme și vei facilita crearea unui bronz radiant, omogen.

Folosește o loțiune de bronzare

În general, loțiunile de bronzare conțin ingrediente care stimulează producția de melanină și antioxidanți ce protejează împotriva daunelor provocate de razele  UV. Așadar, folosind o astfel de loțiune, nu doar că vei accelera procesul de bronzare, dar îți vei proteja și pielea de soare.

Asta nu înseamnă că poți renunța la produsele cu factor de protecție solară, fiind crucial să le folosești pe cele potrivite tipului tău de piele.

Consumă alimente bogate în beta-caroten

Calitatea bronzului poate fi influențată și de ceea ce consumi. Dacă vei mânca regulat alimente bogate în beta-caroten, precum fructul de mango, morcovi și spanac, îți vei ajuta pielea să se bronzeze mai repede și să capete o nuanță mai caldă și aurie.

Mai mult decât atât, proprietățile puternic antioxidante ale beta-carotenului vor contribui la protejarea pielii tale de daunele oxidative pe care le provoacă razele solare.

Nu uita să te hidratezi

Crucială în orice rutină de îngrijire a pielii, hidratarea nu trebuie neglijată nici când vine vorba de obținerea unui bronz sănătos. Pielea își poate pierde rapid din umiditate în timpul expunerii la soare, devenind uscată și cu un bronz de scurtă durată.

Prin urmare, asigură-te că te hidratezi bând suficientă apă și aplicând o cremă hidratantă după sesiunile de bronzare. Astfel, îți vei ajuta pielea să-și mențină suplețea și elasticitatea, iar bronzul va rezista mai mult timp.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy